Prachtige wooneenheid te koop

Beschrijving

Schitterend bijna lage-energie -appartement te koop in co-housing La Grande Cense, Clabecq,op een domein van 1,2 ha.

Een unit van 72m² met heel veel licht : ruime leefruimte,keuken , slaapkamer , badkamer,terras en tuin. Gemeenschappelijke delen : prachtige tuin ( met moestuin en boomgaard) , zwemvijver , eetzaal met industriële keuken , hobbyruimte, kinderspeelruimte , wasserette en 2 gastenkamers.

Niet ver van Brussel gelegen in een groene omgeving.

Co-housing is een woonvorm waar de mensen dichter bij elkaar leven met een mooie combinatie tussen privéleven (eigendom) en sociale contacten via de vele gemeenschappelijke ruimten.

U geniet van een groot domein met allerelei gemeenschappelijke voorzieningen zonder dat u alleen voor het onderhoud moet zorgen.

Dit gebeurt al meer dan 10 jaar door de bewoners en met behulp van dienstencheques.

Het appartement bevindt zich in het hoekgebouw. Het is een instapklare lage -energiewoning.

Beslissingen in de co-housing gebeuren volgens de VME-wetgeving. Deze beslissingen worden voorbereid op de informele piloot-vergaderingen.

De sfeer is meestal optimaal en ook al zijn er verschillende standpunten, worden er altijd aanvaardbare compromissen gevonden. Kandidaat kopers worden gevraagd 3 maal deel te nemen aan gemeenschappelijke activiteiten van de bewoners om te voelen of co-housing iets voor hen is.

Prijs :  275.000 € 

Beschrijving van de prijs

De kostprijs van het privatieve deel ( 72m2) is 215.000 €.

Het aandeel in de gemeenschappelijke delen en het domein van 1,2 ha is 60.000 €. Beiden zijn onafscheidelijk.

 Contact

anne.abts@gmail.com
02 888 24 41