prachtige wooneenheid te koop

Beschrijving

Schitterend bijna lage-energie -appartement te koop in cohousing La Grande Cense, Clabecq, op een domein van 1,2 ha.

Een unit van 72m² met heel veel licht : ruime leefruimte, keuken , slaapkamer , badkamer, terras en tuin. Gemeenschappelijke delen : prachtige tuin ( met moestuin en boomgaard) , zwemvijver, eetzaal met industriële keuken , hobbyruimte, kinderspeelruimte, wasserette en 2 gastenkamers.

Niet ver van Brussel gelegen in een groene omgeving.

Cohousing is een woonvorm waar de mensen dichter bij elkaar leven met een mooi evenwicht tussen privéleven (eigendom) en sociale contacten via de vele gemeenschappelijke ruimten en mogelijke activiteiten.

Je geniet van een groot domein met allerlei gemeenschappelijke voorzieningen zonder dat u alleen voor het onderhoud moet zorgen. Dit doen de bewoners al meer dan 10 jaar samen en met behulp van dienstencheques.

Het appartement bevindt zich in het hoekgebouw. Het is een instapklare lage-energiewoning met een klein terrasje en een privé tuintje dat uitgeeft op de grote gemeenschappelijke groene ruimte.

Beslissingen in de cohousing gebeuren volgens de VME-wetgeving. Deze beslissingen worden voorbereid op de informele piloot-vergaderingen.

De sfeer is meestal optimaal en ook al zijn er verschillende standpunten, worden er altijd aanvaardbare compromissen gevonden. Kandidaat kopers worden gevraagd 3 maal deel te nemen aan gemeenschappelijke activiteiten van de bewoners om te voelen of cohousing iets voor hen is.

Prijs :  275.000 € 

Beschrijving van de prijs

De kostprijs van het privatieve deel ( 72m2) is 215.000 €.

Het aandeel in de gemeenschappelijke delen en het domein van 1,2 ha is 60.000 €. Beiden zijn onafscheidelijk.

 Contact

anne.abts@gmail.com
02 888 24 41