Unieke woonst te koop

Op een domein van 1,2 ha ( Cohousing La Grande Cense )

Cohousing is een woonvorm waar de mensen dichter bij elkaar leven met een mooie combinatie tussen privé leven (eigendom) en sociale contacten via vele gemeenschappelijke ruimten. U geniet van een groot domein met feestzaal, gastenkamers, moestuinen, zwemvijver en zo verder, zonder dat u alleen voor het onderhoud moet zorgen. Dat gebeurt al meer dan 10 jaar door de bewoners en via dienstencheques. Wij zullen met heimwee terugdenken aan de talloze feesten en mooie momenten.

De privé woonst met K.I. van 819€.  bevindt zich in de ZUID vleugel
Het is een instap klare, lage energie woning dank zij 30 cm dakisolatie, trippel glas, vloerverwarming op warmtepomp, zonneboiler, fotovoltaïsche zonnepanelen, systeem D ventilatie: kortom alle moderne technieken. Sommige muren zijn in leembedekking wat een optimale regulatie van luchtvochtigheid geeft. Ethernet en coax satelliet in elke kamer. De wandverwarming op het verdiep is nooit gebruikt, omdat het warm genoeg is, eventueel inzetbaar bij ziekte. Het K.I bedraagt 819 €

Algemeenheden.

Beslissingen gebeuren volgens de VME wetgeving. Deze beslissingen worden voorbereid op informele ‘Piloot’ vergaderingen. De sfeer is meestal optimaal en ook al zijn er soms tegenovergestelde standpunten, worden er altijd aanvaardbare compromissen gevonden. (onze regering zou hier een les kunnen uit leren)

Kandidaat kopers worden gevraagd 3 maal deel te nemen aan gemeenschappelijke activiteiten Bewoners engageren zich later in één of andere werkgroep.

Onze leuze is: Alleen ga ik sneller, samen komen we verder! Niets moet (bijna) alles kan.

Bieden vanaf 471.000 €  contact: patrick@derore.com

Bezoek enkel op afspraak

 

 

Klik hier voor een uitgebreide presentatie